FosenKraft Eiendom

Selskapet leier ut, forvalter og utvikler eiendomsmasse tilhørende FosenKraft AS. Vi har eiendommer i Ørland kommune, så ta gjerne kontakt hvis du er på utkikk etter å leie kontor, lager eller utvikle næringstomt.

Per september 2023 er følgende lokaliteter eid av selskapet:

  • Energibygget Emil Schanches Gate i Bjugn.
  • Myran park, næringsbygg med god hallplass og store porter.
  • Tomt, «gamle fergeoppstillingsplassen» i Brekstad sentrum. Tomta er av flere blitt beskrevet som en av de beste i Brekstad by. Finner man det rette prosjektet til denne tomta kan de heve attraktiviteten i denne delen av Brekstad, og stimulere til utvikling av kystbyen.

Ønsker du en befaring der du kan lære mer om solcelleanlegg?

FosenKraft Eiendom har i samarbeid med FK Energi, FK Elektro og Getek AS montert solceller på eget tak i Emil Schanches Gate i Bjugn. Dette som et ledd i å ta del i og bidra til det grønne skiftet og mer fornybar energiproduksjon. Les gjerne mer om dette i artikkelen til Fosna-Folket her. 

Har du lyst til å lære mer om solenergi, eller ta en tur opp på taket for å se hvordan det kan løses? Ta kontakt med oss eller vårt søsterselskap Fosenkraft Elektro.

FosenKraft AS vil være en katalysator og tilrettelegger for fornybare og bærekraftige prosjekter på vegne av Fosensamfunnet. Dette er vårt samfunnsansvar. Fosenkraft Eiendom AS bidrar gjerne i samarbeid og fremtidige investeringer som kan underbygge lokal utvikling.

Kontakt oss