Samfunnsansvar

FosenKraft vil bidra til å skape flere arbeidsplasser, aktivt støtte idrett og kultur, utvikle bærekraftige løsninger og bidra til et mer inkluderende lokalsamfunn. Vi har kraften alene og sammen med andre til å utgjøre en forskjell.

Din partner for bærekraft og samfunnsansvar!

Vi tror på at det vi gjør som selskap skal ha en meningsfull innvirkning på våre ansatte, kunder, partnere og eiere, samtidig som det skal bidra til en positiv utvikling i samfunnet rundt oss.

FosenKraft har lokalt eierskap og bidrar årlig med en del av overskuddet til å støtte formål som fremmer trivsel og aktivitet i vårt lokalsamfunn. Når FosenKraft går bra, sørger vi for at overskuddet forblir lokalt, til det beste for nærmiljøet vårt. Som kunde hos oss er du med på denne reisen, og sammen bidrar vi til å gi våre lokale lag og organisasjoner en hjelpende hånd. Dette betyr at de kan bruke mindre tid på tradisjonelle innsamlingsmetoder og heller fokusere på viktige aktiviteter som blant annet gir god helse, et godt lokalmiljø og ikke minst masse moro for store og små! Vi tror vi sammen bidrar til å berike vårt fellesskap.

Vi får ikke gjort alt vi ønsker oss over natta, men våre dyktige ansatte tar små, men viktige valg hver eneste dag på veien mot et mer bærekraftig og ansvarlig samfunn. Sammen med deg som kunde kan vi skape en bedre fremtid for alle.

Takk for at du velger FosenKraft – din lokale partner for bærekraft og samfunnsansvar!

Konsernsjef Rune Otterstad